SAN GIUSEPPE Rte – Dénia

SAN GIUSEPPE NOS LO PONE FÁCIL…

EN EL RESTAURANTE servirán A LA CARTA el 31 y el 1 de Enero a mediodía y por la noche, como es habitual.

SAN GIUSEPPE MAKES IT EASY FOR US…

As usual, they will be serving their Á LA CARTE menu for lunch and dinner AT THE RESTAURANT on 31 December and 1 January.

Para que celebres la Nochevieja en casa con los tuyos, Giuseppe ha preparado un menú muy especial para LLEVAR.

Giuseppe has prepared a very special TAKEAWAY menu, so you can celebrate Christmas at home with your nearest and dearest.

THE COMPANY

Uno de los referentes de la alta gastronomía en la Costa Blanca es Giuseppe, italiano afincado en Denia que al frente de sus dos Restaurantes, San Giuseppe y Giuseppe al Porto, ha logrado el reconocimiento a su Cocina italo-internacional que no deja indiferente a nadie.

One of the examples of haute cuisine on the Costa Blanca is Giuseppe – an Italian settled in Denia who, at the helm of his two restaurants San Giuseppe and Giuseppe al Porto, has achieved recognition for his Italian and international cuisine that caters for all tastes.

DENIA – CAMÍ ASSAGADOR DE SANT PERE,18 – T 966 432 172

WEBFACEBOOKINSTAGRAM


SPECIALTIES SAN GIUSEPPE…

One of the examples of haute cuisine on the Costa Blanca is Giuseppe – an Italian settled in Denia who, at the helm of his two restaurants San Giuseppe and Giuseppe al Porto, has achieved recognition for his Italian and international cuisine that caters for all tastes.

CARTA DE CAZA EN SAN GIUSEPPE…

Estamos en Otoño y ya podemos disfrutar de la deliciosa carta de caza que cada año elabora Giuseppe.

un placer para los sentidos!

Compuesta por platos tradicionales italianos y centro europeos, cocinados con la mejor materia prima de la temporada. Setas de todo tipo, trufa fresca, carne de ciervo, corzo, jabalí, venado… combinaciones de especias singulares que nos transportan a las cocinas de los palacios de la Edad Media, y todo ello maridado por los mejores caldos italianos y españoles, provenientes de añadas y D.O. muy especiales…

THE SAN GIUSEPPE WILD GAME MENU

Autumn is here and now we can enjoy the delicious wild game menu prepared each year by Giuseppe.

a delight to the senses!

Made up of traditional Italian and central Europeans dishes cooked with the best raw materials of the season, we have all kinds of mushrooms, fresh truffles, venison, roe deer, wild boar, stag… combinations of special spices that takes us back in time to the middle-palaces kitchens and all that combined with the best Italian and Spanish wines from very special vintages and denominations of origin…

LA CARTA

ESPECIALIDADES

Sus Antipasti, Pastas frescas y rellenas, fantásticas Carnes y Pescados, exquisitas y enormes Pizzas, y Dulces hechos en Casa, han ido conquistando el paladar de un público diverso, nacional e internacional, que visita estos establecimientos con una regularidad casi religiosa. Auténticos adeptos que no perdonan la visita cada vez que tienen ocasión de ello.

SPECIALTIES

The antipastis, fresh and filled pastas, fantastic meat and fish dishes, huge and delicious pizzas and homemade sweets have been winning over the palates of a diverse, national and international public who visit these establishments with an almost religious regularity. True followers who don’t miss a visit each time they have a chance to go.